2004-08-06 15:57:18| 人氣35| 回應0 | 上一篇 | 下一篇

Yumiko豔壓Twins祖兒

推薦 0 收藏 0 轉貼0 訂閱站台

娛 樂 — 娛 樂 要 聞
容 祖 兒 、 鄭 希 怡 ( Yumiko ) 、 Twins 、 Boy'z 、 王 家 敏 齊 齊 出 席 「 英 皇 新 秀 歌 唱 大 賽 2004 」 記 者 會 造 勢 , 在 幾 位 靚 女 中 要 以 Tube-top 、 吊 帶 、 露 臍 的 Yumiko 最 性 感 、 最 搶 鏡 , 不 過 她 聽 到 「 搶 鏡 」 二 字 顯 得 十 分 敏 感 , 即 說 : 「 唔 係 搶 鏡 , 只 係 配 合 新 唱 片 , 特 登 花 六 位 數 字 買 新 衫 , 而 最 近 做 修 身 代 言 人 , 咪 可 以 少 布 , 畀 成 績 大 家 睇 , 其 實 都 唔 介 意 性 感 , 只 要 出 靚 就 得 。 」



阿 Sa 無 膽 性 感
相 比 之 下 , 穿 得 頗 為 Casual 的 Twins 鍾 欣 桐 ( 阿 嬌 ) 、 蔡 卓 妍 ( Sa ) 及 容 祖 兒 就 較 為 失 色 了 ; 問 到 怎 會 穿 得 這 樣 密 實 , 阿 嬌 說 : 「 ? 要 性 感 ? 公 司 話 Casual , 話 牛 仔 褲 就 得 喎 , 我 好 尊 重 公 司 , 呢 件 新 衫 , ( 不 過 畀 Yumiko 搶 晒 鏡 喎 ? ) 都 唔 同 路 線 , 百 花 齊 放 啦 。 」 在 旁 的 阿 Sa 也 忍 不 住 說 : 「 如 果 要 我 咁 就 真 係 驚 , 呢 形 象 唔 適 合 我 , ( 豐 胸 咪 得 囉 ? ) 算 啦 , 我 天 生 係 咁 。 」

祖 兒 想 要 個 師 弟
師 姐 容 祖 兒 說 希 望 新 一 屆 新 秀 能 選 個 師 弟 出 來 , 更 一 時 錯 口 說 公 司 少 男 歌 手 , 但 當 記 起 還 有 Boy'z 時 , 她 笑 言 : 「 Kenny 靚 得 太 似 女 仔 , 仲 Cute 到 似 八 婆 。 」 Boy'z 的 Kenny 和 Steven 經 常 被 Twins 、 祖 兒 取 笑 是 姊 妹 , 不 過 他 們 都 是 玩 得 之 人 , 未 曾 嬲 過 。
http://orientaldaily.com.hk/photo/20040729/ent/0729enew02p2.gif
Twins 鍾 欣 桐 、 蔡 卓 妍 雖 未 算 盛 裝 出 席 宣 傳 , 但 一 樣 交 足 功 課 。


台長: 提子
人氣(35) | 回應(0)| 推薦 (0)| 收藏 (0)| 轉寄
全站分類: 美食情報(食記、食譜、飲品)

是 (若未登入"個人新聞台帳號"則看不到回覆唷!)
* 請輸入識別碼:
請輸入圖片中算式的結果(可能為0) 
(有*為必填)
TOP
詳全文